/ВИДЕО+СНИМКИ/ Риана- вдъхновение за младите дами

/ВИДЕО+СНИМКИ/ Риана- вдъхновение за младите дами - картинка 1
Снимка: BET Black Girls Rock! 2016

Певицата използва речта си, при получаването на наградата за Най-добра рок звезда на наградите Black Girls Rock!, за да вдъхне увереност на младите момичета по света.

Певицата каза: „Благодаря ви, че ни възхвалявате в свят, който не възхвалява жените особено. Минутата, в която се научите да обичате себе си, ще разбете, че не желаете да бъдете никой друг, освен себе си“.

Mirror
Снимка: Mirror

Зная, че не желаят да ме наричат модел за подражание. Но също така смятам, че мога да вдъхновя младите жени да бъдат себе си и това е наполовина спечелена битка. Надявам се, че някой ден и аз ще отгледам своята чернокожа дъщеря, която ще се гордее със себе си“, продължи звездата.

Музикалните наградите Black Girls Rock! се раздават ежегодно на чернокожи жени, а целта им е да промотират техните успехи в изкуството, музиката, филантропията и обществените заслуги.

Представянето на Риана по време на наградите гласеше: „Истинска красавица и музикална икона, Риана не е само радост за окото. Робин Риана Фенти е допринесла значително за нашата култура и има зад себе си многобройни фенове, за да го потвърдят. От това да бъде първата чернокожа жена, участвала в рекламна кампания на Dior, до това да се превърне в най-продавания музикант за всички времена с продажбата на 54 милиона албума – няма кой да бие Риана“!

/33

Facebook Коментари

Коментирай

След изборте на 2 октомври 2022г. 48 НС ще успее ли да излъчи редовно правителство?

Да, но за няколко месеца само.

38.89%

Не.

33.33%

Да.

16.67%

Рано е да се каже.

5.56%

И следващият, 49-ти парлемент също няма да успее.

5.56%

Блогове