За каква сватба мечтаят различните зодии

За каква сватба мечтаят различните зодии - картинка 1

Кралици, палавници, девственици или пълни откачалки - всяко момиче има собствена идея за Онзи ден

Овен

Дали наоколо се намира някое пищно имение под наем? Всички знаят, че си истинска звезда и сватбеният ден е моментът, в който да се изявиш като истинска кралица. Тъй като искаш да привлечеш всички погледи, ще заложиш на смела прическа и бляскава рокля. Церемонията ти ще е разкошна, скъпа и грандиозна. Да живее булката!

Телец

Традиции, традиции и пак традиции! За теб сватбата не е просто церемония за обвързването на двама души, а повод да обедините семействата си. Затова ти много държиш на традициите, сплотеността и разбира се... всички малки игри и обичаи, с които да се забавлявате. С удоволствие би облякла стара рокля, предавана през поколенията, или би носила пръстена на неговата пра-прабаба.

Близнаци

Боже, ще се омъжваш?! Още ти е трудно да го повярваш и затова не го приемаш много сериозно. За теб е важно да вдигнеш страхотен купон и всички да се забавляват максимално. Роклята ти ще е щура, диджеят ще пуска само най-новите хитове, мястото ще е популярно заведение в града. А най-накрая вероятно ще празнувате няколко дни на принципа „три дни яли и се веселили”.

Рак

Може да се опитваш да прикриваш емоциите си понякога, но вътрешно си много емоционална и романтична. За теб идеалната церемония е малка и в тесен кръг с най-близките ти хора. Събитието може да се състои в малко заведение или в задния двор – за теб няма значение, важни са хората около теб.

Лъв

Да не би Цирк дю Солей да идва в града? А, не, просто това е сватбеното ти тържество! Лъвовете са амбициозни личности с размах, затова сватбата им трябва да е изумителна – ще свири цял оркестър, ще има фокусници и магьосници, гълтачи на огън и цяла програма. А сватбеният ти танц въобще няма да е някакъв скучен блус, в който просто да се клатушкате по дансинга, о не! Ти си подготвила цяла хореография, защото искаш да шашнеш всички. А и защо не, шоуто ще е страхотно!

Дева

Ах, ти си истинска перфекционистка. Сигурно с месеци ще разглеждаш сватбени каталози и Pinterest, за да си сигурна, че сватбата ти ще е модерна, изискана и изпипана до последния детайл. Ти искаш романтична сватба, след която всички гости да кажат, че е била идеалното проявление на Любовта изобщо.

Везни

Ти си творческа личност, но и голяма романтичка. Затова ще се опиташ да съчетаеш и двете. Ще наемеш галерия за тържеството или пък стара къща с история. Ще повикаш струнен квартет да свири на сватбата ти, ще четете любовна поезия преди обетите, а първият ви танц ще е изтънчен и прекрасен. Твоята сватба ще е наистина магическа.

Скорпион

Каква е тая сватбена мания? Въобще не я разбираш. Ти си чувствителна и нежна личност, не искаш сватбата ти да е пред огромна тълпа и да се притесняваш. Съвсем в твой стил е да избягаш заедно с любимия и да се ожените тайно! А след един месец или някога в необозримото бъдеще да вдигнете семейно тържество, за да угодите на баба ти. Но пак няма да заложиш на класическа рокля и лъскаво тържество.

Стрелец 

Ти си космополитна личност, която обожава пътешествията и приключенията. Ето защо сватбата ти ще е на екзотично място. Предупреди роднините си да стягат куфарите и да се готвят за големи приключения. Ако бюджетът ти не го позволява, пак можеш да ги изненадаш с някоя място, пълно с история, или пък с церемония сред природата, спането на палатка ще е по желание. Едно е сигурно – церемонията ти със сигурност няма да е скучна.

Козирог

Няма по-изискана булка от теб. Когато се омъжваш, ти се вричаш за цял живот и искаш да бъдеш перфектната съпруга. Ето защо сватбата е много важна за теб. Ще заложиш на гурме меню и най-доброто отбрано вино. Би искала да се омъжиш в имение с богата история. На тържеството ти нищо няма да е в повече, нищо няма да е твърде лъскаво и кичозно, ти ще заложиш на елегантност и стил. Но това не означава, че церемонията ти ще е студена и твърде перфектна, ти много държиш на семейството и ще се погрижиш всички да се чувстват добре и да участват в този важен момент.

Водолей

Не че не си романтична, но... цялата тази сватбена дандания ти изглежда просто нелепа. Ти си свободолюбива личност с душа на бохем. Вместо да направиш сватба с точен график, в която всичко трябва да е перфектно, ти искаш лична и нестандартна церемония. Ще поканиш твои приятели да свирят на сватбата (въпреки че са само гаражна банда), твои познати ще напишат специални тостове за двама ви, а декорациите ще са... поръчани онлайн! Най-хубаво би било твоя позната да ви венчае, а храната да е на шведска маса. Защото на теб наистина не ти пука за всички традиции и официалности, за теб са важни любовта помежду ви и възможността да я отпразнуваш с близките ти хора.

Риби

Ти имаш огромно въображение и чувствителна душа, ето защо... сватбата ви ще е тематична и сърцераздирателна. Темата оставаме на теб, но тя ще е подплатена с емоционални тостове, най-романтичните брачни клетви и приказен сватбен танц. Накрая никой няма да остане със сухи очи, затова не забравяй да си сложиш водоустойчива спирала.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

Блогове